top of page
collaborative-robots-banner.jpeg

AUBO COBOTS ANVENDES PÅ TVÆRS AF BRANCHER

Cobots kan anvendes i næsten alle brancher, og bidrager til at effektivisere arbejdsprocesser og et godt arbejdsmiljø. Hos Lead Robotics har vi bistået som rådgivende partner for industrivirksomheder og uddannelsesinstitutioner. De nævnte brancher er blot eksempler, men vi lader os ikke begrænse her. 

Kategorier
Subtle Shapes Transparent

INDUSTRI

Cobots kan gøre en stor forskel i industrivirksomheder, hvor man kan implementere cobots til at automatisere hele eller dele af produktionen. Der bruges cobots i industrier så som bilindustrien, pharma, kosmetik og plast. Blot for at nævne et par eksempler. Her løser robotterne opgaver så som svejsning, lagerhåndtering, palletering og kvalitetskontrol.   

AUBO_cobot2
Subtle Shapes Transparent
AUBO_cobot1

UDDANNELSE OG FORSKNING

Efterspørgslen på mennesker der kan arbejde med robotter er stor. Derfor anvender flere og flere uddannelsesinstitutioner cobots i undervisningen, når de arbejder med at kvalificere fremtidens arbejdskraft. 
Også inden for forskning ser man cobots håndtere gentagende, præcisionskrævende opgaver. 

Subtle Shapes Transparent

ER DIN BRANCHE IKKE NÆVNT?

Vi begrænser os ikke til bestemte brancher, så savner du rådgivning omkring en automationsløsning, som du ikke ser her, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os.  

AUBO_cobot3
bottom of page