top of page
Boll-tec

BÖLL-TEC AUTOMATION

BÖLL-TEC er førende inden for automatiserede coating maskinsystemer, og har stærk fodfæste inden for træindustrien. 

Mariendal

MARIENDAL

Mariendal er en af Danmarks ældste installationsvirksomheder med næsten 100 års erfaring. Med afdelinger i det meste af landet, rådgiver de både private og erhvervskunder i el-tekniske og bæredygtige løsninger.

Mariendal er en moderne og landsdækkende installations- og entreprenørvirksomhed med knap 300 medarbejdere, som primært beskæftiger sig med rådgivning af løsninger til erhverv inden for Automation, El, Køl og Varme, Sikring og IT.

Mariendal har fokus på kontinuerlig udvikling af både forretningsområder og medarbejdere, og kombinationen af godt håndværk og innovative løsninger.

Triple-S

TRIPLE-S

Triple-S delivers technology and services within Automation, IIoT, Cyber Security and Digitalization. Together with our partners, we help our customers on their Industry 4.0 journey and to achieve a sustainable future. Triple-S has more than 30 years of experience, 20 employees and office in Oslo. We are part of the Addtech group, which consists of more than 140 independent companies.

Sealing System

SEALING SYSTEM A/S

Sealing System er en af Skandinaviens førende leverandører af komplette pakke- og palleteringsanlæg. Sealing System varetager alt fra layout og projektledelse til implementering og efterfølgende service af de endelige løsninger, der er baseret på anerkendte robotleverandører og producenter af automatiserede pakkemaskiner, samt eget udstyr til eks. palletering.

Sealing System tilbyder:

  • AUBO Cobot palleteringsløsninger. - op til fem produkter i minuttet ved single pick, uden at sikkerhedshegn er nødvendigt.

Palleteringsrobot_Robotvaerktoej_AUBO_Sealing-System.jpg
DEFX

DEFX

Beskrivelse af virksomheden er på vej.

SAMEY ROBOS

SAMEY ROBOTICS

Beskrivelse af virksomheden er på vej.

TECHSOFT

TECHSOFT

Beskrivelse af virksomheden er på vej.

HBC

HBC SYSTEMS

Beskrivelse af virksomheden er på vej.

SANOVO

SANOVO

Beskrivelse af virksomheden er på vej.

TMS-AS

TMS-AS

Beskrivelse af virksomheden er på vej.

Scandinvian Automation

SCANDINAVIAN AUTOMATION

Scandinavian Automation er en lille virksomhed med stor erfaring, som i mange år har beskæftiget sig med konstruktion af automationsløsninger til industrien. De beskæftiger sig især med robotløsninger indenfor palletering og pick-and-place opgaver, og har igennem årene håndteret mange forskellige emner lige fra små skrøbelige sushi ruller til store tunge spande med kemikalier.
Virksomheden beskæftiger sig også i høj grad med fylde-og pakkemaskiner som ofte med stor fordel kan kobles med en robotløsning.
Scandinavian Automation er også især stærke når det kommer til PLC programmering og integration af nye anlæg i eksisterende produktionsmiljøer. Virksomheden ligger stor vægt på at de leverede anlæg er simple og intuitive for at bruge for slutkunderne.

bottom of page