top of page
  • Lead Robotics

Uddannelsesinstitutionen NEXT KBH. Får leveret 15 nye AUBO Cobots.

Updated: Jul 9

Lead Robotics er stolte over at meddele leveringen AUBO-robotter til uddannelsesinstitutionen NEXT i København. Automationsløsningen med de 15 nye orange Cobots vil for eftertiden være en integreret del i det daglige læringsmiljø hos NEXT – Og det er vi utroligt stolte af!


Formålet med investeringen er at understøtte de industrielle uddannelser, og medføre en forbedring i læringskvaliteten, samt styrke oplevelsen for elevenerne såvel som underviserne. Vi hos Lead Robotics er overbeviste om at de nye højteknologiske assistenter vil give anledning til at udforske de mange muligheder med automation i undervisningen.Efterspørgslen på mennesker der kan arbejde med robotter, er stor. Det har NEXT i København taget konsekvensen af og investeret i 15 nye Cobots i et samarbejde med Lead Robotics da vores kollaborative AUBO Cobots er skabt til samarbejde mellem mennesker og robotter, og kan bruges i mange forskellige konstellationer i et læringsmiljø.


Fordelen ved en Cobot i undervisningen?

· Simpel opsætning

· Mulighed for at opgradere med intelligent tilbehør

· Høj sikkerhed idet Cobot kan arbejde tæt sammen med mennesker uden brug af sikkerhedsudstyr 


Kontakt mig hvis du har spørgsmål


Det er mig, du kommer i kontakt med, når du ringer eller skriver til os.

Mit navn er André Nørgaard og jeg er Head of Sales.

Har du spørgsmål til et af vores produkter, så tøv ikke med at kontakte mig på kontaktoplysningerne sidst i nyhedsbrevet.


Jeg glæder mig til at rådgive dig omkring, hvilken automationsløsning der passer bedst til dine behov.

14 views0 comments

Comments


bottom of page