top of page
  • Lead Robotics A/S

NYHED - NY SERIE FRA AUBO ROBOTICS!

Updated: Jul 9

Lead Robotics introducer nu det nyeste skud på stammen i vores produktsortiment – nemlig is-serien.Nye features der kendetegner is-serien?


1. Større Robusthed Markant højere støv- og fugttolerance med IP-klassifikationen, der er øget fra 54 til 67 (68 under tryk). 


2. Forbedret Hastighed og Bevægelse Op til 30% hurtigere bevægelser med højere acceleration og forbedret Path Planning.

 

3. Øget Præcision Nyd godt af bedre kalibrering og øget præcision fra start med is-serien.

 

4. Letvægt og Styrke Med is-serien får du lettere, men også stærkere robotter! Vægten er reduceret fra i5 til iS7 og i10 til iS10.

 

5. Kompakt og Effektiv Kontrolboks Mindre kontrolboks med dimensioner på 400*160*320 og en vægtreduktion fra 15 kg til 12,5 kg.

 


6. Dynamisk Ventilation Nyd dynamisk styret ventilation af kontrolboksen, hvilket resulterer i energibesparelser og forlænget levetid. 

 

7. Forbedret Brugerinterface En lettere og mere praktisk skærm med et nyt USB-input og en reduceret størrelse fra 12 tommer til 10 tommer.

 

8. Intuitiv Betjening Tilføjelsen af en robot håndstyringsknap og en ny seriel Modbus-forbindelse på yderste led gør betjeningen mere intuitiv og effektiv.

 

9. Opdateret strømforsyning Med en opgradering af strømforsyningen til IO-forbindelsen på yderste led fra 0,8A til 2A kan du nu bruge større elektriske gribere med den forsyning.

 

10. Nye Tilslutningsmuligheder Introduktionen af et nyt input dedikeret til enkoder giver dig flere tilslutningsmuligheder og fleksibilitet.

 

Har du brug for mere information om is-serien og dens mange anvendelsesmuligheder i forhold til at automatisere manuelle processer i dit arbejdsmiljø samt bidrage til større effektivitet med vores robotteknologi, er du velkommen til at kontakte mig for yderligere information.
74 views0 comments

Comentarios


bottom of page