top of page
  • Lead Robotics A/S

Bedre arbejdsmiljø hos GUNDAL ApS takket være i10 cobot med 3D-printet værktøj

Updated: Mar 7Lead Robotics og IBA Nexttech har samarbejdet om en løsning til GUNDAL ApS i Vorbasse, der kombinerer cobots og 3D-print teknologi.

 

GUNDAL er en produktionsfabrik, der specialiserer sig i private label produktion inden for flydende væsker og transportprodukter. Virksomheden havde i forvejen en cobot fra Lead Robotics, men manglede det helt rigtige værktøj til at kunne håndtere otte flasker på én gang.

 

 

Her kom IBA Nexttech ind i billedet, som tilbyder rådgivning, uddannelse og netværk inden for 3D-print. Eksperterne står bag design og udvikling af et effektivt, 3D-printet vakuum værktøj, der løfter flaskerne. Løsningen krævede en stabil gribearm, som både kan tåle højt tempo og ligeså vægt.

 

Automationsløsningen til GUNDAL beviser, at cobots kan gøre en stor forskel i den enkelte virksomhed på minimum to områder. For det første kan GUNDAL håndtere en større kapacitet af produkter. Det giver en konkurrencefordel i markedet, hvor virksomheden kan tage imod større ordrer.

 

For det andet havde GUNDAL også sine medarbejdere i tankerne, da man kunne se, hvordan arbejdsmiljøet kunne forbedres, når man skiftede manuel pakning ud med en automatiseret løsning med AUBO cobots. Det kan du læse mere om i IBA Nexttechs artikel om samarbejdet her.

50 views0 comments

Comments


bottom of page